Indkøbskurv

 • Ingen produkter i kurven

Børsen i New York beskytter sine medarbejdere mod Corona ved probiotisk rengøring!

I går kunne vi læse i New York Times, at NY Stock Exchange har gjort hovedrent med rengøringsmiddel tilsat probiotika, for at beskytte deres medarbejdere mod Coronavirus.

Efter en gennemgribende oprydning af papirbunker, pizzabakker m.m., blev alle overflader gjort rent med et probiotisk rengøringsmiddel. Derefter blev der desinficeret og til sidst, som forebyggelse, blev der sprayet et probiotisk lag på alle overflader. https://www.nytimes.com/2020/03/16/business/coronavirus-cleaning-offices.html

  Det er jo rigtig spændende læsning for os!!!

Vi (byoms) VED IKKE om probiotika beskytter mod Coronavirus, det er simpelthen for farligt at teste i laboratoriet. Men som Sundhedsstyrelsen siger om Corona og smitteoverførsel: 

”Det eneste vi ved er, at vi ikke ved nok – til at agere med andet end yderste forsigtighed”

Citat Søren Brostrøm, Sundhedsstyrelsen

 Vi ved, at når vi desinficerer dræber vi virus – og det er vi desværre nødt til i denne coronatid. Men vi ved også, at når vi desinficerer dræber vi også alle bakterier, både de gode og de dårlige. Hermed skaber vi plads til patogene sygdomsfremkaldende bakterier og i værste fald plads til udvikling af multiresistente bakterier.

På samme måde, som når vi tager probiotika som kosttilskud ovenpå en antibiotika kur – anbefaler vi at bruge rengøringsmidler tilsat probiotika.

Disse rengøringsmidler indeholder gode levende bakterier, der når de kommer i berøring med overflader koloniserer og multiplicerer, således at der skabes mindre plads til skadelige bakterier og måske også mindre plads til Coronavirus! Hvem ved? Det er der ingen der ved, endnu... Vi ved ikke nok omkring hvordan coronavirus spreder sig, men hvis du er klar til at agere med yderste forsigtighed så gør MERE RENT, som sundhedsstyrelsen anbefaler.

Byoms råd:

 • Udskift dine alm. rengøring- og vaskemidler med vores produkter med probiotika
 • Rengør håndtag, gelændere og overflader regelmæssigt - brug vores Floor Cleaner fortyndet i en sprayflaske
 • Vask dit tøj oftere og gerne ved 60 grader, især hvis du har en Coronapatient i hjemmet
 • Spray tøj og tekstiler med probiotika (vores Odour Remover kan anvendes) før du går ud og handler og beskyt dig mod patogene bakterier der mylder frem når der desinficeres – og hvem ved måske beskytter det dig også mod coronavirus?

  Related Articles

  Skriv et svar

  Din e-mail vil ikke blive delt. *