byoms er et nyt dansk brand, der netop er lanceret i efteråret 2019. byoms mission er at kombinere et smukt design med effektive naturlige produkter til rengøring, vask og lugtfjerner. Vi ønsker at udbrede kendskabet til probiotika og de fantastiske egenskaber det har.

Vi, byoms to grundlæggere, Rikke Stein Omby og Anja Byrial Hansen, havde i længere tid anvendt probiotika som kosttilskud og kendte til mælkesyrebakteriernes gavnlige effekt på tarmfloraen. Da vi i foråret 2019 fik kendskab til anvendelsen af probiotika i rengøringsmidler, blev vi begejstrede, var det virkelig sandt? Vi gik straks i gang! Der blev researchet, der blev testet og testet. Beslutningen var ikke svær, vi var ikke i tvivl! Probiotikas gavnlige effekt var så fantastisk og veldokumenteret. Vi kunne se en mulighed for at lancere et produkt, vi kunne stå 100 % inde for. Det ikke alene virkede, men var også godt for miljøet, planeten og vores børns fremtid.

Vi besluttede os for, i første omgang, at koncentrere os om produkter til SPORT, FASHION og HOME. For os var det noget vi kunne relatere os til, produkter vi selv kunne bruge i vores hverdag hjemme og ude og som vi nu slet ikke kan undvære.

Vi tænker bæredygtighed hele vejen rundt. Vi skal alle blive bedre til at spare på vandet. byoms vaskemiddel, gulvvask og opvaskemiddel er alle super koncentrerede og derfor i mindre flasker end normalt, hvilket betyder reduceret transport af vand. 

Vores håb er, at vi kan ændre jeres vaskevaner! 
Genopfrisk og fjern dårlig lugt med vores probiotiske sprays. 
Vask kun, når tøjet er synligt beskidt.

Bæredygtighed kendetegner vores produkter. De består af nøje udvalgte naturlige og økologiske ingredienser. Fri for farlig kemi, parabener og helt uden konserveringsmidler. Vi anvender kun allergifrie dufte, men hovedparten af vores produkter er helt uden tilsat parfume. Dog går vi ikke på kompromis med effektiviteten!

Naturligvis er vores produkter ikke testet på dyr. De er alle testet og godkendt af dermatologer og allergologer.

Vores flasker er 100 % genanvendelige PET flasker.

Al vores pakkeemballage er helt eller delvist fremstillet af genbrugsmaterialer og fsc mærket pap og vi er naturligvis tilmeldt miljøvenlig-pakning.dk.

 

 

Vi håber du får stor glæde af vores produkter og bliver lige så begejstrede som vi.

Men pas på de er stærkt vanedannende!

Anja og Rikke

 

Anja Byrial Hansen
Jeg er tidligere professionel håndboldspiller og i min karriere vandt jeg bl.a. 1 OL guld, 2 EM guld samt VM sølv. Efterfølgende var jeg Direktionssekretær i en længere årrække i EG. Jeg er gift og har 4 børn, som alle er aktive sportsudøvere. Jeg var en fighter på håndboldbanen og bruger nu denne energi på bæredygtighed og forsøger at gøre en forskel hvor jeg kan. 

Rikke Stein Omby
Med en naturfaglig baggrund, som ingeniør, har det altid været naturligt for mig at undersøge og afprøve ny videnskabelig forskning, der kan gøre en forskel for vores miljø og klima. Jeg er gift og har to børn og en hund. Jeg dyrker min have, sylter og fermenterer og har tænkt økologi og bæredygtighed ind i hele mit voksenliv.