byoms er et nyt dansk brand, der netop er lanceret i sensommeren 2019. byoms mission er at kombinere smukt design med effektive, naturlige og økologiske produkter. Vi ønsker at udbrede kendskabet til og de fantastiske egenskaber probiotika har.

Vi, byoms to grundlæggere, Rikke Stein Omby og Anja Byrial Hansen, havde i længere tid anvendt probiotika som kosttilskud og kendte til mælkesyrebakteriernes gavnlige effekt på tarmfloraen. Da vi i foråret 2019 fik kendskab til anvendelsen af probiotika i rengøringsmidler, blev vi begejstrede, var det virkelig sandt? Vi gik straks i gang! Der blev researchet, der blev testet og testet. Beslutningen var ikke svær, vi var ikke i tvivl! Probiotikas gavnlige effekt var så fantastisk og veldokumenteret. Vi kunne se en mulighed for at lancere et produkt, vi kunne stå 100% inde for. Det ikke alene virkede, men var også godt for miljøet, planeten og vores børns fremtid.

Vi besluttede os for, i første omgang, at koncentrere os om produkter til Sport, Fashion og Home. For os var det noget vi kunne relatere os til, produkter vi selv kunne bruge i vores hverdag hjemme og ude og som vi nu slet ikke kan undvære.

 

 Vi ønsker at gøre alt for, at vores produkter er så bæredygtige som overhovedet muligt. De består af nøje udvalgte naturlige og økologiske ingredienser og vi går ikke på kompromis med effektiviteten. Vi har valgt, at langt de fleste af produkterne er helt uden konserveringsmidler og uden tilsat duft. De er alle testet og godkendt af dermatologer og allergologer. Hvor det er muligt, er produktet så koncentreret, at forbrugeren selv skal blande det op med vand, dermed fragter vi ikke unødig vand rundt og sparer på emballagen. Andre produkter er så koncentrerede i sig selv, at der igen er reduceret på emballage og vægt. F.eks. fås vores vaskemiddel i en 500 ml flaske der rækker op til 34 vaske!

Vores flasker er 100 % genanvendelige PET flasker. Al vores pakkeemballage er helt eller delvist fremstillet af genbrugsmaterialer og fsc mærket pap og vi er naturligvis tilmeldt miljøvenlig-pakning.dk.

Vi tænker bæredygtighed hele vejen rundt. Vi skal alle blive bedre til at spare på vandet. Vores mission er, at vi vil ændre jeres vaskevaner!
Genopfrisk og fjern dårlig lugt med vores probiotika sprays.
Vask kun, når tøjet er synligt beskidt.

Vi håber du får stor glæde af vores produkter, og bliver lige så begejstrede for hvor effektive de er, som vi selv er. Men pas på de er stærkt vanedannende!

 

Anja Byrial Hansen:

Jeg er tidligere professionel håndboldspiller og i min karriere vandt jeg bl.a. 1 OL guld, 2 EM guld samt VM sølv. Jeg har fået 4 børn, som alle er aktive sportsudøvere. Jeg er en fighter og går op i miljøet og forsøger at gøre en lille forskel hvor jeg kan. 

 

Rikke Stein Omby:

Med en naturfaglig baggrund, som uddannet bygnings- og miljøingeniør, har det altid været naturligt for mig at undersøge og afprøve ny videnskabelig forskning, der kan gøre en forskel for vores miljø og klima. Jeg er gift og har to børn og en hund. Jeg dyrker min have, sylter og fermenterer og har tænkt økologi og bæredygtighed ind i mit forbrug de sidste 20 år.

Vi håber du får stor glæde af vores produkter, og bliver lige så begejstrede for hvor effektive de er, som vi selv er. Men pas på de er stærkt vanedannende!